de laatste dagen voor het forum.... • eind maart gaat de stekker er uit!

  Tja. Het was je misschien al opgevallen: er wordt niks meer gedaan met het forum.

  Een half jaar geleden werd mij verteld dat het bestuur van Koningshart had besloten om het jaarcontract van de forum hosting niet te verlengen. Dat jaarcontract loopt tot eind maart, dus na eind maart is het weg.

  Het forum was nog maar piepjong en er moest nog gewerkt worden aan de groei, om er een volwassen forum van te maken. Er waren plannen om het forum te integreren met de website wat look en feel betreft, er zouden blogs en social elementen komen. Het moest voor forumleden een levendige plek worden, veiliger dan facebook, handiger dan e-mail. Maar sinds het bestuurlijke besluit zijn de plannen natuurlijk meteen stop gezet.
  Daarom heb je het laatste half jaar niks meer zien gebeuren op het forum.

  Wat je er op hebt gezet is van jou!
  Je hebt (altijd) het recht om alles wat van jou is te downloaden, helemaal conform de GDPR wetgeving.
  De mogelijkheid om jouw gegevens te downloaden verdwijnt als het forum niet meer funtioneert, dus als je van je recht gebruik wilt maken doe dat dan zolang het nog kan! Beschouw dit als de kennisgeving.

  Hoe lang kan het dan nog:

  • eind maart verloopt het jaarcontract met de hosting partij. Daarna is niks meer mogelijk.
  • inloggen met je facebook account stopt misschien al in maart. Facebook heeft de eisen veranderd waardoor ik aanpassingen zou moeten doorvoeren, maar dat ga ik niet meer doen voor die laatste paar weekjes
  • aan https certificaten worden binnenkort ook nieuwe eisen gesteld, maar daar ga ik ook geen energie meer in steken. Als we de pech hebben dat het https certificaat ongeldig wordt in de maand maart, dan wordt het forum onbereikbaar.

  Groeten, uw forumbeheerder.